Om os

Mennesker udvikler mennesker

Det, du får!

Hos Nordic Assessment får du adgang til personlighedsanalyser og værktøjer til rekruttering, teamudvikling, talentprogrammer samt kulturmålinger, som giver dig og din virksomhed værdifuld indsigt i medarbejdernes adfærd og potentiale.

Det, vi gør!

Vi udfolder og udvikler værktøjer og koncepter, som er tilpassede den moderne HR afdelings behov. Vi arbejder målrettet med udviklingen af personligheds- og ledelsesværktøjer, og vi er fortsat fokuserede på at videreudvikle vores koncepter.

Dem, vi er!

Vi er Nordic Assessment + Partnere

Forretningsorienterede, dedikerede, udviklere og helt igennem opsat på at de værktøjer, som vi udfolder, har en direkte positiv indvirkning på vores kunders hverdag.

Vores Filosofi

Kærlighed til viden …

Vi tror på, at den kooperative integration af medarbejderen er vejen til vækst. Vi tror på udviklingsdynamik. På glæden ved samarbejde. På dedikationen. På fagligheden. På forskelligheden. På flow. På glæden, som opstår, når mennesker mødes i ægte begejstring. Vi tror på hverdagen.

Vi er passionerede konsulenter, som bringer indsigt i og udsyn for mennesker i arbejdslivet.

Nordic Assessment

Hos Nordic Assessment får du adgang til personlighedsanalyser og værktøjer til rekruttering, teamudvikling, talentprogrammer samt kulturmålinger, som giver dig og din virksomhed værdifuld indsigt i medarbejdernes adfærd og potentiale.

Medarbejdere hos Nordic Assessment

Mads Østergaard, Direktør.  Mads’ erfaring er hands-on med en baggrund i HD i Organisation fra Aarhus Universitet med speciale i motivationsteorier og kulturforståelse, samt som eksporttekniker med speciale i det tyske marked fra Erhvervsakademiet Dania i Randers. Mads har gennem hele sin karriere arbejdet med udviklingen af mennesker og organisationer.

IPA – Nordic

Vi har et tæt samarbejde med IPA Nordic, som gennem mere end to årtier udviklet HR værktøjer. Kunderne tæller store internationale koncerner, som Volvo Cars, Volvo AB, Stena AB samt en lang række konsulentvirksomheder, der arbejder profssionelt med rekruttering og udvikling af ledere og medarbejdere. IPA Nordic er ejet og drevet af Flemming Anders Olsen, som er blevet anerkendt for sin professionelle indsats inden for udviklingen af værktøjer med stor faglig tyngde.

Medarbejdere hos IPA Nordic

Flemming Anders Olsen er uddannet Cand. Phil. i Samfundsfag fra Aarhus Universitet, og har siden 1980’erne arbejdet med udvikling af personlighedsanalyser og ledelsesforskning, og kan gennem sit mangeårige arbejde med leder- og medarbejderudvikling perspektivere begreberne, så du opnår en helt ny forståelse for dig selv og din egen rolle i arbejdslivet.

TILMELD VORES NYHEDSBREV

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig informeret om nye produkter, kommende kurser, certificeringer og alt det andet, som vi mener, at du gerne vil vide mere om…