Personlighedsanalyse og kandidatvurdering!

Hos Nordic Assessment er vi eksperter i personbedømmelse og menneskers adfærd i arbejdslivet.

 

Vi arbejder vi med Personlighedsanalyser og kandidatvurderinger på flere niveauer. Dels i forbindelse med vores egne rekrutteringsforløb, og dels for de af vores kunder, som selv står for selve rekrutteringen, men som gerne vil have et ekstra sæt øjne på kandidatfeltet.

 

Både når du rekrutterer nye medarbejdere, internt som eksternt, så kan vi hjælpe dig med professionel personvurdering. Vi arbejder dels som HR Partner, hvor vi gennem en rammeaftale sikrer et kontinuerligt flow i arbejdet, samt via en mere klassisk model, hvor vi udfører personvurdering og personlighedsanalyser fra gang til gang.

 

Uanset hvilken form der passer bedst til netop din virksomhed, så er du altid velkommen til at kontakte os, for at høre om professionel personlighedsanalyse og kandidatvurdering gennem Nordic Assessment.

Personlighedsanalyser i højeste kvalitet!

Hos Nordic Assessment bruger vi værktøjer fra IPA Nordic, som er anerkendt for sin professionelle indsats inden for udviklingen af HR værktøjer med stor faglig tyngde. Med udgangspunkt i den nordiske tilgang til ledelse og arbejdsliv er IPA analysen blevet formet ud fra den integrale tankegang, der giver det bedst tænkelige afsæt, når du skal rekruttere ledere og medarbejdere.

 

IPA Nordic har gennem mere end to årtier udviklet HR værktøjer. Kunderne tæller store internationale koncerner som Volvo Cars, Volvo AB, Stena AB samt en lang række konsulentvirksomheder, der arbejder professionelt med rekruttering og udvikling af ledere og medarbejdere.

 

Vil du høre, hvordan du kan bruge personlighedsanalysen til at styrke dit arbejde når du skal rekruttere, så kan du bestille et uforpligtende møde med en demonstration af IPA analysen, ved at ringe til Mads P. Østergaard på mobil +45 2170 9508

Attraktiv betalingsmodel

Du kan enten bruge os fra gang til gang, eller hyre os ind som fast partner over en længere periode. På den måde kan du nemt skalere indsatsen så den passe til Jeres behov.

Personlig sparring

Du får direkte adgang til personlig hjælp fra Nordic Assessment – Vi hjælper dig altid videre med faglig sparring til kandidatvurderinger og brugen af personlighedsanalyser til rekruttering.

Nordisk tilgang

IPA analysen er danskudviklet og tænkt ind i nordisk tradition og tankegang, og er først og fremmest et oplæg til en samtale, hvor man kobler mennesket og jobbet sammen.

Meningsfyldt og pædagogisk model

IPA analysen er bygget op om en enkel og forståelig model, som sikrer den praktiske anvendelighed i rekrutteringssituationen.

Vidste du, at IPA Nordics værktøjer bliver brugt i store internationale koncerner som Volvo Cars, Volvo AB og Stena AB!

3 værktøjer i én samlet personvurdering

Du får tre værktøjer i én samlet pakke. Denne pakke dækker hele din afklaringsproces fra den indledende Jobkravanalyse til test og afrapportering af kandidatens personprofil. Når du bruger Nordic Assessment, sikrer du det bedst mulige resultat af din rekrutteringsproces – helt fra opgavens start til succesfuld afslutning!

 

Med en konsulent fra Nordic Assessment og værktøjerne fra IPA Nordic, får du adgang til en samlet pakke, som understøtter dig i dit daglige arbejde med rekruttering. Afhængigt af dit behov, så har du mulighed for at vælge mellem to afregningsmodeller.

Afregning fra opgave til opgave – Til virksomheder med variabelt rekrutteringsbehov

Vi bliver koblet på rekrutteringsopgaven fra gang til gang. På den måde bibeholder du udgiften på et variabelt niveau, samtidig med at du sikrer maksimal kvalitet i rekrutteringsarbejdet.

 

Du betaler fra sag til sag, og bliver fakturet efter det antal analyser du får foretaget.

Rammeaftale – Til virksomheder med løbende behov

Har du brug for et større antal personlighedsanalyser og kandidatvurderinger, så kan du med fordel tilknytte os som din faste HR-Partner.

På den måde får du tryghed i rekrutteringsprocessen og kan forudsige udgiften til rekrutteringsarbejdet over tid. Rammeaftalen kan justeres fra måned til måned.

Vi er eksperter i menneskers adfærd i arbejdslivet - så du kan ansætte de bedst performende kandidater!
IPA Analysen

IPA – INTEGRAL PERSONLIGHEDSANALYSE

Den Integrale Personlighedsanalyse, IPA analysen, anvendes til udvælgelse og udvikling af menesker i arbejdslivet. Mere end 15.000 ledere og medarbejdere fra de nordiske lande har været igennem en udgave af IPA Analysen. IPA modellen er unik i den forstand, at den er:

 

  • Baseret på en overskuelig og forståelig pædagogisk model
  • Skaber en høj grad af forståelse og genkendelighed hos kandidaten
  • Optimeret til udvælgelse og udvikling
  • En danskudviklet test, som i sit indhold og brug er tænkt ind i nordisk tankegang
  • Standardiseret på en repræsentativ dansk normalpopulation
  • Inklusiv en omfattende kandidatrapport
  • Professionelt implementeret, da alle brugere gennemgår en højt kvalificeret uddannelse
Vidste du at vi også arbejder som HR-Partner. På den måde kan du sikre et stabilt højt fokus på at skabe vækst i din virksomhed.

Skal du bruge professionel personvurdering?

Du får professionelle konsulenter og værktøjer, som måler menneskelig adfærd i arbejdslivet – så du kan ansætte de rigtige kandidater til din virksomhed.

 

Hvis du er ejerleder, afdelingsleder eller arbejder med rekruttering som intern eller ekstern konsulent, er du velkommen til en snak om fordelene ved at bruge os i dit arbejde.

Mads Peter Østergaard
Nordic Assessment

M: +45 21 70 95 08   E-mail: mo@nordic-assessment.dk