Din sikkerhed for professionel rekruttering!

Dit kendskab til dine kandidaters personlighed har en afgørende værdi, når du skal levere professionel rekruttering.

 

Personlighedsanalysen fra IPA Nordic giver dig præcis den sikkerhed du skal bruge, når du vurderer, om en kandidats personlighed matcher de krav, som det aktuelle job stiller.

 

Det er vigtigt, at den kandidat, du går videre med, også er i stand til at løse opgaverne, når det virkelig gælder. Med en konsulent fra Nordic Assessment får du sikret rekrutteringsprocessen fra start til slut!

Effektiv rekruttering med professionelle værktøjer

Hos Nordic Assessment bruger vi værktøjer fra IPA Nordic, som er anerkendt for sin professionelle indsats inden for udviklingen af HR værktøjer med stor faglig tyngde. Med udgangspunkt i den nordiske tilgang til ledelse og arbejdsliv er IPA analysen blevet formet ud fra den integrale tankegang, der giver det bedst tænkelige afsæt, når du skal rekruttere ledere og medarbejdere.

 

IPA Nordic har gennem mere end to årtier udviklet HR værktøjer. Kunderne tæller store internationale koncerner som Volvo Cars, Volvo AB, Stena AB samt en lang række konsulentvirksomheder, der arbejder professionelt med rekruttering og udvikling af ledere og medarbejdere.

 

Vil du høre, hvordan du kan bruge personlighedsanalysen til at styrke dit arbejde når du skal rekruttere, så kan du bestille et uforpligtende møde med en demonstration af IPA analysen, ved at ringe til Mads P. Østergaard på mobil +45 2170 9508

Attraktiv betalingsmodel

Du kan enten bruge os fra gang til gang, eller hyre os ind som fast partner over en længere periode. På den måde kan du nemt skalere indsatsen så den passe til Jeres behov.

Personlig sparring

Du får direkte adgang til personlig hjælp fra Nordic Assessment – Vi hjælper dig altid videre med faglig sparring til kandidatvurderinger og brugen af personlighedsanalyser til rekruttering.

Nordisk tilgang

IPA analysen er danskudviklet og tænkt ind i nordisk tradition og tankegang, og er først og fremmest et oplæg til en samtale, hvor man kobler mennesket og jobbet sammen.

Meningsfyldt og pædagogisk model

IPA analysen er bygget op om en enkel og forståelig model, som sikrer den praktiske anvendelighed i rekrutteringssituationen.

Skal du rekruttere ny medarbejdere - så har du brug for sikre og validerede værktøjer, som hjælper dig med at afdække kandidaternes personlighed!

3 værktøjer i én samlet rekrutteringspakke

Du får tre værktøjer i én samlet pakke. Denne pakke dækker hele din afklaringsproces fra den indledende Jobkravanalyse til test og afrapportering af kandidatens personprofil til opdragsgiveren. Når du bruger Nordic Assessment, sikrer du det bedst mulige resultat af rekrutteringsprocessen – helt fra opgavens start til succesfuld afslutning!

 

Med en konsulent fra Nordic Assessment og værktøjerne fra IPA Nordic, får du adgang til en samlet pakke, som understøtter dig i dit daglige arbejde med rekruttering. Afhængigt af dit behov, så har du mulighed for at vælge mellem to afregningsmodeller.

Afregning fra opgave til opgave – Til virksomheder med variabelt rekrutteringsbehov

Vi bliver koblet på rekrutteringsopgaven fra gang til gang. På den måde bibeholder du udgiften på et variabelt niveau, samtidig med at du sikrer maksimal kvalitet i rekrutteringsarbejdet.

Rammeaftale – Til virksomheder med forudsigeligt rekrutteringsbehov

Har du et kalkulerbart antal rekrutteringer over tid, så vil det give bedst mening at tilknytte os på en månedlig rammeaftale. På den måde får du tryghed i rekrutteringsprocessen og kan forudsige udgiften til rekrutteringsarbejdet over tid. Rammeaftalen kan justeres fra måned til måned.

Vi er eksperter i menneskers adfærd i arbejdslivet - så du kan ansætte de bedst performende kandidater!

Professionelle konsulenter sikrer succesraten

I din rekruttering!

Du får professionelle konsulenter og værktøjer, som måler menneskelig adfærd i arbejdslivet – så du kan ansætte de rigtige kandidater til din virksomhed.

 

Hvis du er ejerleder, afdelingsleder eller arbejder med rekruttering som intern eller ekstern konsulent, er du velkommen til en snak om fordelene ved at bruge os i dit arbejde.

Mads Peter Østergaard
Nordic Assessment

M: +45 21 70 95 08   E-mail: mo@nordic-assessment.dk