Din sikkerhed for professionel rekruttering!

Hos Nordic Assessment arbejder vi med rekruttering på flere niveauer. Vi arbejder dels som HR Partner, hvor vi sikrer et kontinuerligt flow i Jeres samlede bemanding, og vi arbejder med en mere klassisk rekrutteringsform, hvor vi slår stillinger op enkeltvis fra gang til gang.

 

Uanset hvilken form der passer bedst til netop din virksomhed, så er du altid velkommen til at kontakte os, for at høre om rekruttering gennem Nordic Assessment.

Effektiv rekruttering med professionelle værktøjer

Hos Nordic Assessment bruger vi værktøjer fra IPA Nordic, som er anerkendt for sin professionelle indsats inden for udviklingen af HR værktøjer med stor faglig tyngde. Med udgangspunkt i den nordiske tilgang til ledelse og arbejdsliv er IPA analysen blevet formet ud fra den integrale tankegang, der giver det bedst tænkelige afsæt, når du skal rekruttere ledere og medarbejdere.

 

IPA Nordic har gennem mere end to årtier udviklet HR værktøjer. Kunderne tæller store internationale koncerner som Volvo Cars, Volvo AB, Stena AB samt en lang række konsulentvirksomheder, der arbejder professionelt med rekruttering og udvikling af ledere og medarbejdere.

 

Vil du høre, hvordan du kan bruge personlighedsanalysen til at styrke dit arbejde når du skal rekruttere, så kan du bestille et uforpligtende møde med en demonstration af IPA analysen, ved at ringe til Mads P. Østergaard på mobil +45 2170 9508

Attraktiv betalingsmodel

Du kan enten bruge os fra gang til gang, eller hyre os ind som fast partner over en længere periode. På den måde kan du nemt skalere indsatsen så den passe til Jeres behov.

Personlig sparring

Du får direkte adgang til personlig hjælp fra Nordic Assessment – Vi hjælper dig altid videre med faglig sparring i alle af rekrutteringens faser. Helt fra jobkravsanalysen til succesfuld onboarding.

Fuldt indblik i processen

Gennem rekrutteringsplatformen fra HR-ON, får du fuldt overblik over alle dine rekrutteringssager.  Du får direkte adgang til Jeres aktive rekrutteringer, og fuld transparens på igangværende sager.

Personlighedsanalyser fra IPA Nordic

Med personlighedsanalysen fra IPA Nordic får du sikret dit kendskab til kandidaten allerede tidligt i ansættelsesforløbet.

Skal du rekruttere ny medarbejdere - så har du brug for sikre og validerede værktøjer, som hjælper dig med at afdække kandidaternes personlighed!

Professionel Rekruttering

Når du bruger Nordic Assessment, sikrer du det bedst mulige resultat af rekrutteringsprocessen – helt fra opgavens start til succesfuld afslutning!

 

Med en konsulent fra Nordic Assessment og værktøjerne fra IPA Nordic, får du adgang til en samlet pakke, som understøtter dig i dit daglige arbejde med rekruttering. Afhængigt af dit behov, så har du mulighed for at vælge mellem to afregningsmodeller.

Rekrutteringspartner – Til virksomheder med forudsigeligt rekrutteringsbehov

Har du et kalkulerbart antal rekrutteringer over tid, så vil det give god mening at tilknytte os på en månedlig rammeaftale som fast HR Partner.

På den måde får du tryghed i rekrutteringsprocessen, og kan forudsige udgiften til rekrutteringsarbejdet over tid. Rammeaftalen kan selvfølgelig justeres fra måned til måned.

Klassisk Rekruttering – Til virksomheder med variabelt rekrutteringsbehov

Vi bliver koblet på rekrutteringsopgaven fra gang til gang. På den måde rekrutterer vi fra sag til sag, samtidig med at du sikrer maksimal kvalitet i rekrutteringsarbejdet.

Vi er eksperter i menneskers adfærd i arbejdslivet - så du kan ansætte de bedst performende kandidater!

Fuldt overblik med HR-ON

Vi har valgt at bruge rekrutteringsplatformen fra HR-ON. Rekrutteringsplatformen giver fuldt overblik over alle rekrutteringssager, og bruger du Nordic-assessment som rekrutteringspartner, så kan du få direkte adgang til Jeres aktive rekrutteringer. På den måder er der fuld transparens på igangværende sager.

 

  • Fuld overblik over ansøgere og status
  • Effektivt samarbejde på alle rekrutteringssager
  • Professionel kandidathåntering
  • GDPR Complient
Vidste du at de fleste af vores stillinger bliver slået op direkte hos vores kunder? Ring til os, hvis du vil høre om der gemmer sig noget godt til dig et andet sted...

Professionelle konsulenter sikrer succesraten

I din rekruttering!

Du får professionelle konsulenter og værktøjer, som måler menneskelig adfærd i arbejdslivet – så du kan ansætte de rigtige kandidater til din virksomhed.

 

Hvis du er ejerleder, afdelingsleder eller arbejder med rekruttering som intern eller ekstern konsulent, er du velkommen til en snak om fordelene ved at bruge os i dit arbejde.

Mads Peter Østergaard
Nordic Assessment

M: +45 21 70 95 08   E-mail: mo@nordic-assessment.dk