Seminarer og ERFA-Grupper

Seminarer og ERFA-grupper

Vi holder løbende Seminarer og ERFA-grupper for nye og eksisterende kunder. Nedenfor har vi samlet de aktuelle muligheder for dig, og du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. Du kan ringe på +452170 9508 eller skrive en mail på info@nordic-assessment.dk

 

Ud over de åbne forløb, som står fremført her på siden, kan du altid kontakte os, hvis du har behov for et skræddersyet seminar for din organisation.

Certificering i IPA Analysen

Dato: 20. November 2018
Tid: 09.00 – 17.00
Sted: Mols
Pris: DKK 6.000 Ekskl. moms 

På dette seminar bliver du certificeret i brugen af IPA Analysen til  brug for rekruttering af medarbejdere.

IPA-Analysen giver hurtigt og effektivt indblik i kandidatens forventede adfærd, og vi kan allerede på et tidligt tidspunkt i ansættelsesprocessen gå i dybden med de forventede styrker og svagheder, som kandidaten vil have i forhold til en specifik stilling og ansvarsområde.

Spot innovationstalentet

Dato: 7. November 2018
Tid: 16.45 – 19.30
Sted: Design to innovate, Kolding
Pris: Gratis 

På dette seminar sætter vi spot på Strategisk Innovation og Design. Vi sætter spot på Innovationstalenterne – Hvordan vi opdager dem, hvordan vi udvikler dem, hvordan vi leder dem, og hvordan vi sammensætter det bedste og mest innovative team.

Introduktion til brug af test ved rekruttering

Dato: 10. Oktober 2018
Tid: 17 – 19.00
Sted: Lynfabrikken, Aarhus
Pris: Gratis 

Er du ansvarlig for rekruttering af medarbejdere eller ledere i din virksomhed, og vil du gerne lære mere om brugen af personlighedstest i forbindelse med rekruttering, så skal du med på introduktionsseminar i brugen af Integral Personligheds Analyse gennem IPA Nordic og Nordic Assessment.